Angela Markel verklaarde gisteravond haar afwijzing van elke vorm van relatie met iets uit Spanje. Op een persconferentie verklaarde hij dat «Duitsland niet Spanje is, behalve Mallorca en bepaalde stranden op de Canarische Eilanden. Het heeft ons tientallen jaren gekost om onze raciale en morele superioriteit te zuiveren om het te bederven door een sterke griep.» Het Noord-Europese plan is, volgens bronnen van de Bondsdag, om de economische activiteit voort te zetten en de zuiderburen te negeren, op enkele uitzonderingen na, zoals het verkopen van auto’s met een beduidende CO2-uitstoot. Kleine landen in de Duitse baan, zoals Oostenrijk en Nederland, hebben de woorden van de Duitse bondskanselier snel toegejuicht en hebben haar management van pedofilie voorlopig ingetrokken. Van hun kant hebben sociale netwerken het initiatief ondersteund met hashtags zoals #WirSindScheize of #ArbeitMatchFrei. Op het moment van schrijven worden de gevallen van coronavirus in Duitsland niet gefaciliteerd totdat de kroningsceremonie voor Angela Merkel als keizerin van Europa ein.